Вујановиќ

  во

  Твитер заедницата која важи за интелектуално крило на социјалните мрежи, жестоко ја нападна и осуди последната постапка на Јелена Карлеуша, која се огледа во ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Европската Унија ќе го изгуби кредибилитетот, консолидацијата и нејзината улога доколку не одреди датум за почеток на преговорите за членство со Северна ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Европската унија и нејзините лидери да ја одржат отворена кредибилната перспектива за пристапување врз основа на строги, со правични критериуми за пристапување ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Европската унија ќе го изгуби кредибилитетот, консолидацијата и нејзината улога доколку не одреди датум за почеток на преговорите за членство со Македонија, е ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Во организација на Кабинетот на поранешниот претседател на Македонија Бранко Црвенковски и Подгоричкиот клуб, денеска во Скопје, ќе се одржи Регионална ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Европската унија ќе го изгуби кредибилитетот, консолидацијата и нејзината улога доколку не одреди датум за почеток на преговорите за членство со Северна ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Европската унија ќе го изгуби кредибилитетот, консолидацијата и нејзината улога доколку не одреди датум за почеток на преговорите за членство со Северна ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Европската унија и нејзините лидери да ја одржат отворена перспективата за пристапување врз основа на строги и правични критериуми за пристапување во ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Европската унија и нејзините лидери да ја одржат отворена кредибилната перспектива за пристапување врз основа на строги, но правични критериуми за пристапување ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Европската унија и нејзините лидери да ја одржат отворена кредибилната перспектива за пристапување врз основа на строги, со правични критериуми за пристапување ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Европската унија и нејзините лидери да ја одржат отворена кредибилната перспектива за пристапување врз основа на строги, со правични критериуми за пристапување ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Европската унија и нејзините лидери да ја одржат отворена кредибилната перспектива за пристапување врз основа на строги, со правични критериуми за пристапување ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Европската унија ќе го изгуби кредибилитетот, консолидацијата и нејзината улога доколку не одреди датум за почеток на преговорите за членство со Северна ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Европската унија ќе го изгуби кредибилитетот, консолидацијата и нејзината улога доколку не одреди датум за почеток на преговорите за членство со Северна ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Во организација на Кабинетот на поранешниот претседател на Република Северна Македонија Бранко Црвенковски и Подгоричкиот клуб, денеска во Скопје, ќе се одржи ...
  сите 74 | | | веќе видена