ВТА

  во

  " alt=Полската тенисерка, Агњешка Радванска (29) е во голема дилема дали да се прости од тенисот поради долгиот период со незгодната повреда на стопалото, па ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Полската тенисерка, Агњешка Радванска (29) е во голема дилема дали да се прости од тенисот поради долгиот период со незгодната повреда на стопалото, па не може ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Полската тенисерка, Агњешка Радванска (29) е во голема дилема дали да се прости од тенисот поради долгиот период со незгодната повреда на стопалото, па не може ...
  сите 13 | | | веќе видена