Врз

  во

  Судот и обвинителството се претворија во инструмент за политичка уцена и пресметка со политичките неистомисленици, како и покривање на неработењето на владата, ...
  сите 500 | | | веќе видена

  „Денес Република Унгарија, земја членка на ЕУ и НАТО, одговори позитивно на моето претходно поднесено барање за добивање политички азил заради политички прогон ...
  сите 500 | | | веќе видена

  Организацијата за заштоита на животните „Анима Мунди“ изготви и до надлежните институции достави коментари и предлог законски измени на постоечкиот закон за ...
  сите 14 | | | веќе видена

  „Денес Република Унгарија, земја членка на ЕУ и НАТО, одговори позитивно на моето претходно поднесено барање за добивање политички азил заради политички прогон ...
  сите 500 | | | веќе видена

  Музичарот Тони Китановски ќе одржи предавање за џезот, утре (21 ноември) во киносалата на Музејот на Македонија со почеток од 12 часот. Предавањето е во ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Информациите се богатство, за тоа најмногу се свесни во американскиот технолошки гигант Google чии што инжинери работат на патенти кои што би развиле уреди и ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Информациите се богатство, за тоа најмногу се свесни во американскиот технолошки гигант Google чии што инжинери работат на патенти кои што би развиле уреди и ...
  сите 8 | | | веќе видена

  „Денес Република Унгарија, земја членка на ЕУ и НАТО, одговори позитивно на моето претходно поднесено барање за добивање политички азил заради политички прогон ...
  сите 500 | | | веќе видена

  Организацијата за заштоита на животните „Анима Мунди“ изготви и до надлежните институции достави коментари и предлог законски измени на постоечкиот закон за ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Денес Република Унгарија, земја членка на ЕУ и НАТО, одговори позитивно на моето претходно поднесено барање за добивање политички азил заради политички прогон ...
  сите 500 | | | веќе видена

  Секогаш им велам на младите девојки: "Научете да го сакате вашето тело".Совршенство не постои, и сосема е очигледно дека жена со облини не помалку е убава од ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Во Апелацискиот суд каде што судиите имаат одговорност за тоа во кој правец ќе продолжи да се движи македонското судство: Дали ќе се издигне над состојбите и ...
  сите 403 | | | веќе видена

  Поранешниот премиер Никола Груевски на својот профил на социјалната мрежа Фејсбук објави дека добил политички азил во Унгарија , поради тоа што бил, како што ...
  сите 500 | | | веќе видена

  Денес Република Унгарија, земја членка на ЕУ и НАТО, одговори позитивно на моето претходно поднесено барање за добивање политички азил заради политички прогон ...
  сите 500 | | | веќе видена