Врапчиште

  во

  Некои општини имаат нефункционални веб-страници, а кај други сајтовите повеќе се користат за промоција на градоначалниците наместо да бидат информатор за ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Имотната состојба на претседателот Ѓорге Иванов ќе биде ставена под лупа на антикорупционерите. Ова беше објавено на денешната седница на Комисијата за борба ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Шест градоначалници немаат доставено Анкетен лист за имотната состојба и изјава за интерес, изјави денеска претседателката на Државната комисија за спречување ...
  сите 63 | | | веќе видена

  Шест градоначалници немаат доставено Анкетен лист за имотната состојба и изјава за интерес, изјави денеска претседателката на Државната комисија за спречување ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Шест градоначалници немаат доставено Анкетен лист за имотната состојба и изјава за интерес, изјави денеска претседателката на Државната комисија за спречување ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Шест градоначалници немаат доставено Анкетен лист за имотната состојба и изјава за интерес, изјави денеска претседателката на Државната комисија за спречување ...
  сите 55 | | | веќе видена

  По извршениот увид што Комисијата го извршила во својата евиденција за градоначалниците. По изборот на функцијата, шестмина градоначалници немаат доставено ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Шест градоначалници немаат доставено Анкетен лист за имотната состојба и изјава за интерес, изјави денеска претседателката на Државната комисија за спречување ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Шест градоначалници немаат доставено Анкетен лист за имотната состојба и изјава за интерес, изјави денеска претседателката на Државната комисија за спречување ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Шест градоначалници немаат доставено Анкетен лист за имотната состојба и изјава за интерес, изјави денеска претседателката на Државната комисија за спречување ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Шест градоначалници немаат доставено Анкетен лист за имотната состојба и изјава за интерес, изјави денеска претседателката на Државната комисија за спречување ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Шест градоначалници немаат доставено Анкетен лист за имотната состојба и изјава за интерес, изјави денеска претседателката на Државната комисија за спречување ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Шест градоначалници немаат доставено Анкетен лист за имотната состојба и изјава за интерес, изјави денеска претседателката на Државната комисија за спречување ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Шест градоначалници немаат доставено Анкетен лист за имотната состојба и изјава за интерес, изјави денеска претседателката на Државната комисија за спречување ...
  сите 69 | | | веќе видена

  Шест градоначалници немаат доставено Анкетен лист за имотната состојба и изјава за интерес, изјави денеска претседателката на Државната комисија за спречување ...
  сите 72 | | | веќе видена

  На прогласувањето на Шар Планина за национален парк ќе мора да се почека до наредната, 2020 година бидејќи сè уште трае процесот на изготвување на Студијата за ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Владата на денешната седница донесе одлука да ги задолжи сите институции да извршат промена на јавните табли на своите влезови во однос на името на државата, ...
  сите 4 | | | веќе видена