Ворлд

  во

  За караница има многу и најразлични причини, но „Гардијан”, по едно испитување спроведено во САД, ги издвојува трите најчести причини за кавга во врската и во ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Стјуардесите имаат многу одговорности во текот на летот, но се чини дека повеќето патници воопшто не се свесни за тоа. За да бидат работите уште полоши, некои ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Со Велимир Жерновски се познаваме одамна и ние сме добри другари. Оваа соработка започна многу спонтано на една седенка кај една наша заедничка пријателка ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Веб-сајтот „Обзервер“ објави листа на највлијателните уметници и куратори што го променија светот на современата уметност. Тоа се уметниците што се центар на ...
  сите 12 | | | веќе видена