Волфганг Шојбле

  во

  Долните домови на парламентите на Германија и Франција потпишаа денеска во Париз документ за создавање француско-германски парламентарно собрание кое ќе донесе ...
  | | веќе видена

  Со пристигнувањето на повеќе од еден милион мигранти од Блискиот исток, во Германија се појави еден сосема поинаков проблем – се зголеми антисемитизмот во оваа ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Европската перспектива на Северна Македонија е многу сигурна во светлината на усвојувањето на договорот за името во Атина и Скопје, што беше јасно предочено од ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Европската перспектива на Северна Македонија е многу сигурна во светлината на усвојувањето на договорот за името во Атина и Скопје, што беше јасно предочено од ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Европската перспектива на Северна Македонија е многу сигурна во светлината на усвојувањето на договорот за името во Атина и Скопје, што беше јасно предочено од ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Тоа беше јасно предочено од лидерите на ЕУ во јуни минатата година, иако изјавија дека е неопходно македонските власти да спроведат понатамошни реформи. Ова ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Европската перспектива на Северна Македонија е многу сигурна во светлината на усвојувањето на договорот за името во Атина и Скопје, што беше јасно предочено од ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Европската перспектива на Северна Македонија е многу сигурна во светлината на усвојувањето на договорот за името во Атина и Скопје, што беше јасно предочено од ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Европската перспектива на Северна Македонија е многу сигурна во светлината на усвојувањето на договорот за името во Атина и Скопје, што беше јасно предочено од ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Европската перспектива на Северна Македонија е многу сигурна во светлината на усвојувањето на договорот за името во Атина и Скопје, што беше јасно предочено од ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Европската перспектива на Северна Македонија е многу сигурна во светлината на усвојувањето на договорот за името во Атина и Скопје, што беше јасно предочено од ...
  сите 70 | | | веќе видена