Волфганг

  во

  Претседателите на францускиот и на германскиот парламент, Ришар Феран и Волфганг Шојбле, апелираа што поскоро да се отворат границите на европските земји, по ...
  сите 110 | | | веќе видена

  Претседателите на францускиот и на германскиот парламент, Ришар Феран и Волфганг Шојбле, апелираа што поскоро да се отворат границите на европските земји, по ...
  сите 110 | | | веќе видена

  Претседателите на францускиот и на германскиот парламент, Ришар Феран и Волфганг Шојбле, апелираа што поскоро да се отворат границите на европските земји, по ...
  сите 110 | | | веќе видена

  Претседателите на францускиот и на германскиот парламент, Ришар Феран и Волфганг Шојбле, апелираа што поскоро да се отворат границите на европските земји, по ...
  сите 110 | | | веќе видена

  Претседателите на францускиот и германскиот парламент, Ричард Феран и Волфганг Шојбле, апелирале денеска што поскоро да се отворат границите на европските ...
  сите 110 | | | веќе видена

  Претседателот на францускиот парламент и неговиот германски колега побараа што поскоро отворање на границите меѓу европските земји, откако тие беа затворени ...
  сите 110 | | | веќе видена

  Претседателите на францускиот и на германскиот парламент, Ришар Феран и Волфганг Шојбле, апелираа што поскоро да се отворат границите на европските земји, по ...
  сите 110 | | | веќе видена

  Претседателите на францускиот и на германскиот парламент, Ришар Феран и Волфганг Шојбле, апелираа што поскоро да се отворат границите на европските земји, по ...
  сите 110 | | | веќе видена

  Во средината на '90-те години Мајц бил еден од првите клубови во Германија кој преминал во зонска одбрана со четворица играчи во линија. Иницијатор на ова бил ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Тојотоми Хидејоши е еден од највпечатливите мажи во јапонската историја. Потекнувал од сиромашно земјоделско семејство, но тоа не го спречило да стане еден од ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Во Германија се води полемика ‘дали треба да се спасуваат животите на луѓето по секоја цена?’... Полемиката за тоа дали треба да се спасуваат животи по секоја ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Во Германија се води полемика ‘дали треба да се спасуваат животите на луѓето по секоја цена?’... Полемиката за тоа дали треба да се спасуваат животи по секоја ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Треба ли да се спасуваат човечки животи по секоја цена? Ваква дебата беше поттикната од страна на претседателот на германскиот Бундестаг, а потоа дополнително ...
  сите 4 | | | веќе видена