Волерс

  во

  Во тетовска Вратница викендов беше одбележана 75 годишнината од падот на американски воен авион при што се загинати шест војници, а тројца се спасени од ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Одбележувањето се одржа пред споменикот посветен на американските војници во Вратница, како и со планинарски марш до местото каде паднал авионот. -Нејзината ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Во тетовска Вратница викендов беше одбележана 75 годишнината од падот на американски воен авион при што се загинати шест војници, а тројца се спасени од ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Во тетовска Вратница викендов беше одбележана 75 годишнината од падот на американски воен авион при што се загинати шест војници, а тројца се спасени од ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Во тетовска Вратница викендов беше одбележана 75 годишнината од падот на американски воен авион при што се загинати шест војници, а тројца се спасени од ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Во тетовска Вратница викендов беше одбележана 75 годишнината од падот на американски воен авион при што се загинати шест војници, а тројца се спасени од ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Во тетовска Вратница викендов беше одбележана 75 годишнината од падот на американски воен авион при што се загинати шест војници, а тројца се спасени од ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Според неофицијалните најави Брнс ќе допатува до средината на јули, откако вчера во Вашингтон свечено беше промовирана во нов амбасадор. На церемонијата ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Новата американска амбасадорка во Македонија, Кејт Бирнс, вчера положи заклетва.Неа ја испратија четворица бивши амбасадори во земјава Филип Рикер, Пол Волерс ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Неа ја испратија четворица бивши амбасадори во земјава Филип Рикер, Пол Волерс и Џес Бејли. Рикер истакна дека Бирнс ќе ја предводи новата ера на билатералната ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Историјата на амбасадорите на САД ја исцртува константата на љубезна медиумска вербалност полна со демократија, отчетност, одговорност и проткаена со сушти ...
  сите 2 | | | веќе видена

  „Вчера беше разочарувачки ден бидејќи видовме настани за кои мислевме дека веќе сме им го свртиле грбот, дека немало минимум консензус за процедура за ...
  | | веќе видена | слични