Војдан Чернодрински

  во

  Прилепскиот театар вчера одбележа 69 години од своето постоење, за жал во услови на објектот кои се далеку полоши од времето кога во 1950 година за прв пат се ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Прилепскиот театар вчера одбележа 69 години од своето постоење, за жал во услови на објектот кои се далеку полоши од времето кога во 1950 година за прв пат се ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Прилепскиот театар „Војдан Чернодрински“ денеска одбележува 69 години од постоењето или од првата театарската претстава „Кир Јања“ од од Ј.С.Поповиќ, во режија ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Прилепскиот театар „Војдан Чернодрински“ денеска одбележува 69 години од постоењето или од првата театарската претстава „Кир Јања“ од од Ј.С.Поповиќ, во режија ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Прилеп, 18 февруари 2019 (МИА) – Прилепскиот театар „Војдан Чернодрински“ денеска одбележува 69 години од постоењето или од првата театарската претстава „Кир ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Прилепскиот театар „Војдан Чернодрински” денеска одбележува 69 години од постоењето или од првата театарската претстава „Кир Јања” од од Ј.С.Поповиќ, во режија ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Прилепскиот театар „Војдан Чернодрински" денеска одбележува 69 години од постоењето или од првата театарската претстава „Кир Јања" од од Ј.С.Поповиќ, во режија ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Досега никој немал храброст да ми даде поголема улога. Мислам дека можеби и поради изгледот, дека не сум слаба и згодна. На Теона ѝ беше важен талентот, ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Спомен-обележјето се состои од засадување на дрво-платан. Во самата сенка од платанот ќе се постави скулптура во природна големина излиена во бронза, што ќе го ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Спомен-обележјето се состои од засадување на дрво-платан. Во самата сенка од платанот ќе се постави скулптура во природна големина излиена во бронза, што ќе го ...
  сите 4 | | | веќе видена