Војдан

  во

  Едукативната вселенска игра Спејсополи , инсприрана од позната игра Монополи, го освои првото место на четвртиот натпревар за деца NASA Kids Space Challenge, ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Денеска, во ООУ „Војдан Чернодрински“ се одиграа двата полуфинални натпревари во кошарка помеѓу ООУ „Владо Тасевски“ и ООУ „Петар Поп Арсов“ и ООУ „Јан Амос ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Актерот Гоце Тодоровски емотивно се присети на својот близок пријател Ванчо Петрушевски, кој почина летово во својата викендичка со скопско Орешани. -Ванчо ...
  | | веќе видена

  Актерот Гоце Тодоровски емотивно се присети на својот близок пријател Ванчо Петрушевски, кој почина на летово во својата викендичка со скопско Орешани. – Ванчо ...
  сите 2 | | | веќе видена