Воислав

  во

  Албанскиот претседател Илир Мета, споредувајќи го лидерството на премиерот Еди Рама со поранешниот српски претседател Слободан Милошевиќ, го советува лидерот ...
  сите 89 | | | веќе видена

  Албанскиот претседател Илир Мета, споредувајќи го лидерството на премиерот Еди Рама со поранешниот српски претседател Слободан Милошевиќ, го советува лидерот ...
  сите 60 | | | веќе видена

  Албанскиот претседател Илир Мета, споредувајќи го лидерството на премиерот Еди Рама со поранешниот српски претседател Слободан Милошевиќ, го советува лидерот ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Поранешниот српски претседател и лидер на Социјалдемократската странка (СДС), Борис Тадиќ, денеска ја одржа својата трета прес конференција по повод „аферата ...
  сите 130 | | | веќе видена

  Поранешниот српски претседтел и лидер на Социјалдемократската странка (СДС), Борис Тадиќ, денеска ја одржа својата трета прес конференција по повод „аферата ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Во Србија и денеска продолжуваат меѓусебните обвинувања околу аферата за прислушување, следење и „шпионирање“ меѓу власта и опозицијата, тема која ја почна ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Во Србија и денеска продолжуваат меѓусебните обвинувања околу аферата за прислушување, следење и „шпионирање“ меѓу власта и опозицијата, тема која ја почна ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Во Србија и денеска продолжуваат меѓусебните обвинувања околу аферата за прислушување, следење и „шпионирање“ меѓу власта и опозицијата, тема која ја почна ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Во Србија и денеска продолжуваат меѓусебните обвинувања околу аферата за прислушување, следење и „шпионирање“ меѓу власта и опозицијата, тема која ја почна ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Во Србија и денеска продолжуваат меѓусебните обвинувања околу аферата за прислушување, следење и „шпионирање” меѓу власта и опозицијата, тема која ја почна ...
  сите 53 | | | веќе видена