Вог

  во

  Елеганцијата, стилот и софистицираноста имаат едно друго име, и тоа гласи Шејха Моза бинт Насер. Таа е од трите сопруги на катарскиот емир и ја заслужува ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Таа е една од трите сопруги на катарскиот емир и ја заслужува секоја минута внимание на светските медиуми. Нејзината најважна обврска секако се нејзините деца, ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Елеганцијата, стилот и софистицираноста имаат едно друго име, и тоа гласи Шејха Моза бинт Насер. Таа е од трите сопруги на катарскиот емир и ја заслужува ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Елеганцијата, стилот и софистицираноста имаат едно друго име, и тоа гласи Шејха Моза бинт Насер. Таа е од трите сопруги на катарскиот емир и ја заслужува ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Б-92 – БелградЕлеганцијата, стилот и софистицираноста имаат едно друго име, и тоа гласи Шејха Моза бинт Насер. Таа е од трите сопруги на катарскиот емир и ја ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Модната шоу-програма Викторијас Сикрет се бори со телевизискиот рејтинг и симпатиите на публиката од 2016. година. Униформираната модна ревија на чија писта ...
  сите 5 | | | веќе видена

  21 годишната светски позната манекенка , единствена со Даунов синдром зад себе има над 60 модни ревии , а пред себе големи планови. Заврши две кампањи со Алдо ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Постарата сестра на Дајана Сара е причината што Чарлс и Дајана се запознале – таа била со него во врска. Меѓутоа, нивната врска доживеала тежок момент кога ...
  сите 16 | | | веќе видена