ВМРО

  во

  Преговорите помеѓу власта и опозицијата за Законот за јавно обвинителство се заглавени поради тоа што Зоран Заев бара амнестија за случајот „Рекет“, ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Потпретседателот на опозициската ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски во емисијата „24 Анализа“ на ТВ24, меѓу другото, посочи дека филозофијата на Владата е да го ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Преговорите помеѓу власта и опозицијата за Законот за јавно обвинителство се заглавени поради тоа што Зоран Заев бара амнестија за случајот „Рекет“, ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски во вечерашната анализа на 24 вести вели дека без новинарите – институциите немаше да го откријат и ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски, во вечерашната дебата на ТВ24 го запраша министерот за надворешни работи Никола Димитров која беше целта ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски во вечерашната дебата на ТВ 24 го запраша министерот за надворешни работи, Никола Димитров која беше целта ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Катица Јанева која до неодамна беше на чело на институцијата која требаше да гони функционери за висока корупција останува во Шутка. Ова станува јасно од ...
  сите 180 | | | веќе видена

  Александар Николоски од ВМРО-ДПМНЕ во вечерашната дебата на ТВ 24 го запраша министерот за надворешни работи, Никола Димитров која беше целта на промената на ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски кажа дека нема доверба во Обвинителството за да ги достави фактите со кои располага поврзани со корупцијата ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Да не влегуваме во спротивставувања и надмудрувања зашто нема да направиме добро. Добивањето датум за почеток на преговорите со ЕУ е преважно прашање. Го ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Да не влегуваме во спротивставувања и надмудрувања зашто нема да направиме добро. Добивањето датум за почеток на преговорите со ЕУ е преважно прашање. Го ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Александар Николоски на вечерашниот дуел со шефот на македонската дипломатија Никола Димитров истакна дека досега во сите корупциски скандали во јавноста има ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски во вечерашната дебата на ТВ 24 го запраша министерот за надворешни работи, Никола Димитров која беше целта ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Да не влегуваме во спротивставувања и надмудрувања зашто нема да направиме добро. Добивањето датум за почеток на преговорите со ЕУ е преважно прашање. Го ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Да не влегуваме во спротивставувања и надмудрувања зашто нема да направиме добро. Добивањето датум за почеток на преговорите со ЕУ е преважно прашање. Го ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Да не влегуваме во спротивставувања и надмудрувања зашто нема да направиме добро. Добивањето датум за почеток на преговорите со ЕУ е преважно прашање. Го ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Да не влегуваме во спротивставувања и надмудрувања зашто нема да направиме добро. Добивањето датум за почеток на преговорите со ЕУ е преважно прашање. Го ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Потпретседателот а ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски во 24 Анализа на ТВ 24 изјави дека филозофијата на владата е менуваат име за да крадат, бидејќи врвот на ...
  сите 56 | | | веќе видена