Влатко Ѓорчев

  во

  Искажување ставови, пофалби, аргументи, реплики, критики, но и моменти на расправија без компас донесе денешната Јавна расправа за Предлог-законот за социјална ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Апел итно да се донесе законот за социјална заштита упатија денеска невладините организации кои работат во различни сфери кои ја засегаат оваа област, а кои ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Апел итно да се донесе законот за социјална заштита упатија денеска невладините организации кои работат во различни сфери кои ја засегаат оваа област, а кои ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Апел итно да се донесе законот за социјална заштита упатија денеска невладините организации кои работат во различни сфери кои ја засегаат оваа област, а кои ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Проблемот со иселувањето станува се поалармантен. Имено, голем број на млади луѓе воопшто не ја гледаат својата иднина во Македонија а тоа го потврдува и ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Во текот на вчерашниот ден, тим предводен од членот на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ, Влатко Ѓорчев заедно со пратеникот Драги Цуклев ги посетија населените ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Во „Click Plus“ на ТВ 21 вечерва Влатко Ѓорчев објаснува што точно се случувало на конвенцијата на ВМРО-ДПМНЕ. Ѓорчев додава дека е задоволен од освоениот број ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Кандидатот на ВМРО-ДПМНЕ кој беше во трка за официјален кандидат на партијата, Влатко Ѓорчев вечерва во дебатниот магазин „Click Plus“ на ТВ21 рече дека ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Релацијата меѓу претседателот на државата, Ѓорге Иванов, и законите што ги носи Собранието влегува во нова епизода на таканаречено „џебно вето“. Претседателот ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Претседателот Иванов врати на повторно гласање во Собранието веќе изгласани 11 закони, одбивајќи да го стави својот потпис на указите на кои е наведено новото ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Вчера Извршниот и Централниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ избра кандидати за градоначалници на претстојните избори за Охрид и Ново Село. -Во делот на Охрид кандидат ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Вчера Извршниот и Централниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ избра кандидати за градоначалници на претстојните избори за Охрид и Ново Село. Во делот на Охрид кандидат ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Вчера Извршниот и Централниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ избра кандидати за градоначалници на претстојните избори за Охрид и Ново Село. Во, вториот дел исто така ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Вчера Извршниот и Централниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ избра кандидати за градоначалници на претстојните избори за Охрид и Ново Село. Во делот на Охрид кандидат ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Вчера Извршниот и Централниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ избра кандидати за градоначалници на претстојните избори за Охрид и Ново Село. -Во делот на Охрид кандидат ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Неврохирургот од болницата Свети Еразмо во Охрид е кандидатот на ВМРО-ДПМНЕ за градоначалник на Охрид, информираше пратеникот Влатко Ѓорчев на денешната ...
  сите 12 | | | веќе видена