Влатко

  во

  Во разни периоди, разни настројби и состојби на духот го следеле, но, со изминатите времиња, со семејните загуби и со сето она што го опкружува, мотивира, ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Од 11 до 18.30 часот со две паузи траеше денешното рочиште за предметот на СЈО, ,,Титаник 2″. Денеска требаше да бидат изложени завршните зборови на обвинетите ...
  сите 74 | | | веќе видена

  Денеска требаше да бидат изложени завршните зборови на обвинетите и нивните адвокати рочиште за предметот на СЈО, „Титаник 2“. Судијата Огнен Ставрев го одложи ...
  сите 74 | | | веќе видена

  Политичките елити што беа директни и индиректни творци на 27 април се осмелија да одредуваат за вината на обвинетите во случајот. Во протестите ме нервираше ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Бранителот Димитар Дангов на обвинетиот Сашо Срцев во завршен збор на судењето за изборни нерегуларности на локалните избори во 2013 година „Титаник 2″, побара ...
  сите 74 | | | веќе видена

  Бранителот Димитар Дангов на обвинетиот Сашо Срцев во завршен збор на судењето за изборни нерегуларности на локалните избори во 2013 година „Титаник 2″, побара ...
  сите 74 | | | веќе видена

  Бранителот Димитар Дангов на обвинетиот Сашо Срцев во завршен збор на судењето за изборни нерегуларности на локалните избори во 2013 година „Титаник 2″, побара ...
  сите 74 | | | веќе видена

  И адвокатот Боро Тасевски, бранител на обвинетиот Влатко Сајковски, во својот завршен збор од судењето за изборни нерегуларности на локалните избори во 2013 ...
  сите 74 | | | веќе видена

  Политичките елити што беа директни и индиректни творци на 27 април се осмелија да одредуваат за вината на обвинетите во случајот. Во протестите ме нервираше ...
  сите 18 | | | веќе видена

  И адвокатот Боро Тасевски, бранител на обвинетиот Влатко Сајковски, во својот завршен збор од судењето за изборни нерегуларности на локалните избори во 2013 ...
  сите 74 | | | веќе видена

  И адвокатот Боро Тасевски, бранител на обвинетиот Влатко Сајковски, во својот завршен збор од судењето за изборни нерегуларности на локалните избори во 2013 ...
  сите 74 | | | веќе видена

  Во Кривичниот суд во Скопје денеска завшен збор имаше адвокатот Елвир Исени, бранител на обвинетите Мендух Тачи и Бедредин Ибраими, кои во предметот „Титаник2“ ...
  сите 74 | | | веќе видена