Влае

  во

  Денеска и официјално беше отворен првиот дел од новоизградената траса од булеварот „Христијан Тодоровски Карпош“ во општина Бутел, на потегот од крстосницата ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов денеска присуствуваше на започнувањето на градежните работи за реконструкција на булеварот „Партизански одреди“ во ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Денеска започнаа градежните работи за реконструкција на булеварот „Партизански одреди“ во населбата Влае во Карпош. На почетокот на градежните работи ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Скопскиот градоначалник, Петре Шилегов, денеска го означи почетокот на градежните работи за реконструкција на булеварот „Партизански одреди“ во населбата Влае ...
  сите 67 | | | веќе видена

  „Градот Скопје ја почна реконструкцијата на булеварот „Партизански одреди“ од мостот „Обединети Нации“ до кружниот тек со улицата „Ацо Шопов“ во должина од 850 ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов денеска присуствуваше на започнувањето на градежните работи за реконструкција на булеварот „Партизански одреди“ во ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Градот Скопје ја почна реконструкцијата на булеварот „Партизански одреди“ на потег од мостот „Обединети Нации“ до кружниот тек со улицата „Ацо Шопов“ во ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Општина Карпош се приклучува кон иницијативата за одбележување на Светскиот ден на чистење – 15 септември. Станува збор за глобална акција во која се ...
  сите 102 | | | веќе видена