Владо Камбовски

  во

  Денес, напладне, во центарот на Вевчани, откриена е Спомен – биста на Михајло Пупин – Идворски, еден од најголемите умови од овој дел на светот, кој се смета ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Денескa во центарот на Вевчани, откриена е спомен - биста на Михајло Пупин - Идворски, еден од најголемите умови од овој дел на светот, кој се смета за татко ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Во центарот на Вевчани, откриена е Спомен – биста на Михајло Пупин – Идворски, еден од најголемите умови од овој дел на светот, кој се смета за татко на ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Од вкупно 41 редовни и дописни членови на МАНУ само деветмина се потпишале на писмото во кое од македонските власти се бара со соседите да не преговараат под ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Дарко ЈАНЕВСКИ Ако некому се уште не му е јасно што најави вчера Зоран Заев со т.н. акциски план за борба против лажните вести, еве како тоа изгледаше во ...
  сите 11 | | | веќе видена

  До крајот на  месецов опозициската ВМРО ДПМНЕ ќе ја подготви својата верзија на Законот за јавно обвинителство со кој се решава и статусот на Специјалното ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Неможе да постои држава и ефективен правен систем со постојано изигрување на законите, постојани аболиции, амнестирање на криминалот и корупцијата. На тој ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Донесувањето на законот за јавно обвинителство не е прашање на политички договор, туку приклонување на Собранието кон една нужност наложена со темелните начела ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Донесувањето на законот за јавно обвинителство не е прашање на политички договор, туку приклонување на Собранието кон една нужност наложена со темелните начела ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Донесувањето на законот за јавно обвинителство не е прашање на политички договор, туку приклонување на Собранието кон една нужност наложена со темелните начела ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Донесувањето на законот за јавно обвинителство не е прашање на политички договор, туку приклонување на Собранието кон една нужност наложена со темелните начела ...
  сите 9 | | | веќе видена