Владо

  во

  Во зборуваме македонски за грешките во пишувањето на гласовите. Да, драги мои, овие грешки ги најдов во книги, учебници списанија. Сега ќе се обидам една од ...
  | | веќе видена

  Потресни стихови на актерот Владо Јовановски кои одлично ја објаснуваат ситуацијата во Македонија: Ти си внатре, дете, во ембрионот на Европа. Ноќниот чувар ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Од осумдесетината „бомби“ кои беа објавени на денешното судско рочиште за случајот „Титаник“, односно за изборните манипиулации во 2011 и 2013 година, се ...
  | | веќе видена | слични

  Во една од бомбите од 12 февруари 2013 година соговорничка му вели на ексминистерот за транспорт и врски, Миле Јанакиески, дека добила 2500 страници со милион ...
  сите 98 | | | веќе видена

  Во една од бомбите од 12 февруари 2013 година соговорничка му вели на ексминистерот за транспорт и врски, Миле Јанакиески, дека добила 2500 страници со милион ...
  сите 98 | | | веќе видена

  Додека во Министерството за одбрана се спроведува невидена чистка на неподобните кадри и се врши целосна партизација со кадри на советникот на Радмила ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Во една од бомбите од 12 февруари 2013 година соговорничка му вели на ексминистерот за транспорт и врски, Миле Јанакиески, дека добила 2500 страници со милион ...
  сите 98 | | | веќе видена

  Во една од бомбите од 12 февруари 2013 година соговорничка му вели на ексминистерот за транспорт и врски, Миле Јанакиески, дека добила 2500 страници со милион ...
  сите 98 | | | веќе видена

  Во една од бомбите од 12 февруари 2013 година, соговорничка му вели на ексминистерот за транспорт и врски, Миле Јанакиески, дека добила 2500 страници со милион ...
  сите 98 | | | веќе видена

  Во една од бомбите од 12 февруари 2013 година, соговорничка му вели на ексминистерот за транспорт и врски, Миле Јанакиески, дека добила 2500 страници со милион ...
  сите 98 | | | веќе видена

  Пишува Тодор ПЕТРОВ Нападот е најдобра одбрана, ама ... Изјавата на Оливер Спасовски дека секоја активност, дури и тие на интернет, кои се насочени кон ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Македонија го потврди учеството на Евровизија 2019 година, односно МРТВ во име на земјата ќе испрати уметник и песна во Тел Авив, Израел. Македонскиот ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Имaме сознанија дека се работи за непријатни измени на Уставот, односно за нови амандмани кои се спремаат за да се измени Уставот, но се кои се кријат од ...
  сите 129 | | | веќе видена