Владимир Талески

  во

  „Ќе умрете од мака“ – новото ЈП за градски паркинзи ги скара советниците во Битола „Ќе умрете од мака“ – новото ЈП за градски паркинзи ги скара советниците во ...
  сите 8 | | | веќе видена

  „Ќе умрете од мака“, им рече од говорницата координаторот на советниците од СДСМ Методија Илиевски, на колегите од опозицијата за време на бурната дискусија во ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Секторот за внатрешни работи Битола поднесе кривична пријава против поранешниот градоначалник на Општина Битола, Владимир Талески за сторено кривично дело ...
  | | веќе видена | слични

  Битолската полиција поднесе уште една кривична пријава против ексградоначалникот на Битола Владимир Талески. Овој пат тој се товари за сторено кривично дело ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Секторот за внатрешни работи Битола поднесе кривична пријава против поранешниот градоначалник на Општина Битола, Владимир Талески за сторено кривично дело ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Поранешниот градоначалник на Битола, Владимир Талески, им овозможил на две фирми да вршат превоз на патници без да плаќаат надомест за линиски превоз, со што ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Поранешниот градоначалник на Битола, Владимир Талески, им овозможил на две фирми да вршат превоз на патници без да плаќаат надомест за линиски превоз, со што ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Поранешниот градоначалник на Битола, Владимир Талески, им овозможил на две фирми да вршат превоз на патници без да плаќаат надомест за линиски превоз, со што ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Секторот за внатрешни работи Битола поднесе кривична пријава против Владимир Талески (59) од Битола, поранешен градоначалник на Општина Битола, за сторено ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Секторот за внатрешни работи Битола поднесе кривична пријава против Владимир Талески (59) од Битола, поранешен градоначалник на Општина Битола, за сторено ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Поранешниот градоначалник на Битола, Владимир Талески, им овозможил на две фирми да вршат превоз на патници без да плаќаат надомест за линиски превоз, со што ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Тендерот за организиран и бесплатен превоз на ученици одново ги скара власта и опозицијата на локално ниво. Опозицијата во општинскиот Совет побара рефундирање ...
  | | веќе видена

  Европскиот суд за човекови права во Стразбур донесе пресуда дека на лустрираниот Никола Костурски од Битола му било прекршено човечкото право за фер судење со ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Отуѓувањето на акциите на ФК „Пелистер“ денеска ја загреа атмосферата во советот на Општина Битола. Од опозициската ВМРО-ДПМНЕ велат дека СДСМ во кампањата беа ...
  сите 7 | | | веќе видена