Владимир Путин

  во

  Светските политички и бизнис лидери се собираат во швајцарскиот град Давос оваа недела за да разгледаат каква политика ќе следат соочени со опасностите ...
  сите 84 | | | веќе видена

  Светските политички и бизнис лидери се собираат во швајцарскиот град Давос оваа недела за да разгледаат каква политика ќе следат соочени со опасностите ...
  сите 84 | | | веќе видена

  Светските политички и бизнис лидери се собираат во швајцарскиот град Давос оваа недела за да разгледаат каква политика ќе следат соочени со опасностите ...
  сите 84 | | | веќе видена

  Светските политички и бизнис лидери се собираат во швајцарскиот град Давос оваа недела за да разгледаат каква политика ќе следат соочени со опасностите ...
  сите 84 | | | веќе видена

  Рускиот претседател Владимир Путин, пред неколку дена ја посети Србија, па во јавноста излегоа многу детали за него и неговиот живот. За неговиот љубовен живот ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Кремљ предупреди дека ниту Русија ниту Јапонија нема да ги тргнат на страна своите национални интереси во преговорите за решавањето на деценискиот ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Кремљ предупреди дека ниту Русија ниту Јапонија нема да ги тргнат на страна своите национални интереси во преговорите за решавањето на деценискиот ...
  сите 21 | | | веќе видена