Владимир Путин

  во

  Претседателот на Украина Петро Порошенко и цариградскиот патријарх Вартоломеј потпишаа договор за создавање самостојна украинска црква. Церемонијата се одржа ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Претседателот на Украина Петро Порошенко и цариградскиот патријарх Вартоломеј го потпишаа договорот за создавање на самостојна украинска црква. Кон средината ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Вмреженост помеѓу македонската Влада и висок функционер на партијата ЛДП со компаниите на контроверзниот руски бизнисмен Иван Савидис, кој е посочен како ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Претседателот на Украина Петро Порошенко и цариградскиот патријарх Вартоломеј потпишаа договор за создавање самостојна украинска црква. Церемонијата се одржа ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Претседателот на Украина, Петро Порошенко и цариградскиот патријарх, Вартоломеј потпишаа договор за создавање самостојна украинска црква. Церемонијата се одржа ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Претседателот на Украина Петро Порошенко и цариградскиот патријарх Вартоломеј потпишаа договор за создавање самостојна украинска црква. Церемонијата се одржа ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Претседателот на Украина Петро Порошенко и цариградскиот патријарх Вартоломеј потпишаа договор за создавање самостојна украинска црква. Церемонијата се одржа ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Претседателот на Украина Петро Порошенко и цариградскиот патријарх Вартоломеј потпишаа договор за создавање самостојна украинска црква. Церемонијата се одржа ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Вмреженост помеѓу македонската Влада и висок функционер на партијата ЛДП со компаниите на контроверзниот руски бизнисмен Иван Савидис, кој е посочен како ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Постои вмреженост помеѓу македонската Влада и висок функционер на партијата ЛДП со компаниите на контроверзниот руски бизнисмен Иван Савидис, кој е посочен ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Претседателот на Украина Петро Порошенко и цариградскиот патријарх Вартоломеј потпишаа договор за создавање самостојна украинска црква. Церемонијата се одржа ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Претходниот назив за руската воено-разузнавачка служба, Главна разузнавачка управа (ГРУ), на Западот стана симбол на моќта на Русија и ги плаши руските ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Претседателот на САД Доналд Трамп неможел да одговори на прашањето за што ќе разговараат со рускиот колега Владимир Путин на престојниот состанок во ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Русија и Куба ги повикаа САД повторно да ја разгледаат намерата да се повлечат од нуклеарниот договор за ракетите со среден и краток дострел, бидејќи таков ...
  сите 11 | | | веќе видена