Владимир Путин

  во

  Рускиот министер за надворешни работи Сергеј Лавров изјави дека е „непријатно изненаден“ од веста дека поранешен австриски полковник е обвинет за шпионажа во ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Австриски полковник, кој во меѓувреме е пензиониран, за време на неговата активна служба 30 години шпионирал за Русија, открија австриските власти со помош на ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Американското Министерство за финансии денеска воведе нови санкции за руски и украински бизниси и неколку лица, сите поврзани со континуираната окупација на ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Американското Министерство за финансии денеска воведе нови санкции за руски и украински бизниси и неколку лица, сите поврзани со континуираната окупација на ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Претседателот на Русија, Владимир Путин ја истакна потребата да се променат вообичаените пристапи и да се развие нова, сеопфатна стратегија за блиска иднина во ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Рускиот претседател Владимир Путин денеска изјави дека е задоволен од рускиот извоз на оружје во светот, кој изнесува 15 милијарди долари, и покрај тоа што, ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Рускиот претседател Владимир Путин денеска изјави дека е задоволен од рускиот извоз на оружје во светот, кој изнесува 15 милијарди долари, и покрај тоа што, ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Рускиот претседател Владимир Путин денеска изјави дека е задоволен од рускиот извоз на оружје во светот, кој изнесува 15 милијарди долари, и покрај тоа што, ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Рускиот претседател Владимир Путин денеска изјави дека е задоволен од рускиот извоз на оружје во светот, кој изнесува 15 милијарди долари, и покрај тоа што, ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Рускиот претседател Владимир Путин денеска изјави дека е задоволен од рускиот извоз на оружје во светот, кој изнесува 15 милијарди долари, и покрај тоа што, ...
  сите 8 | | | веќе видена