Виз

  во

  Оваа година ќе се фокусирам на постигнување на висок резултат на Скопски маратон, а тоа е резултат под 2:35. Сè околу тој резултат, би требало само по себе да ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Џастин Бибер како бабун, Аријана Гранде како зебра, Сиа како кенгур, Чарли Пут како жирафа… ова се само дел од анимираните ликови што се појавуваат во новото ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Утрово од страна на екипажот на Виз Ер било пријавено дека во авион кој сообраќал на релација Базел – Скопје имало лице кое не давало знаци на живот. Според ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Утрово од страна на екипажот на Виз Ер било пријавено дека во авион кој сообраќал на релација Базел - Скопје имало лице кое не давало знаци на живот. Според ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Виз ер Скопски маратон најави едно ново повисоко ниво на манифестацијата, подготвувајќи се да го одбележи својот 15-годишен јубилеј. Еден од најпопуларните ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Виз ер Скопски маратон најави едно ново повисоко ниво на манифестацијата, подготвувајќи се да го одбележи својот 15-годишен јубилеј. Еден од најпопуларните ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Виз ер Скопски маратон најави едно ново повисоко ниво на манифестацијата, подготвувајќи се да го одбележи својот 15-годишен јубилеј. Еден од најпопуларните ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Виз ер Скопски маратон најави едно ново повисоко ниво на манифестацијата, подготвувајќи се да го одбележи својот 15-годишен јубилеј. Еден од најпопуларните ...
  сите 27 | | | веќе видена