Виталиј

  во

  Рано изутрина во понеделникот фудбалерите Кокорин и Мамаев физички нападнале двајца гости во едно кафуле на булевар Никитскои во Москва, а едниот бил претепан ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Илјадници спонзори ја поддржале иницијативата на неколку ентузијасти од Русија кои имаат цел да направат микросателит со кој би ги снимиле трагите што ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Илјадници спонзори ја поддржале иницијативата на неколку ентузијасти од Русија, кои имаат за цел да направат микро-сателит, со кој би ги снимиле трагите кои ...
  сите 18 | | | веќе видена