Виница

  во

  Околу сто талентирани ученици од 9 до 16 години од Штип, Кочани, Скопје, Струмица и Виница денеска беа дел од првиот државен натпревар „Прва лего лига“ што се ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Над 100 деца денеска во Штип се натпреваруваат на првиот државен натпревар „Прва Лего Лига“ за деца од 9 до 16 години што е меѓународна мултидисциплинарна ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Над 100 деца денеска во Штип се натпреваруваат на првиот државен натпревар „Прва Лего Лига“ за деца од 9 до 16 години што е меѓународна мултидисциплинарна ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Kомерцијална банка АД Скопје е заинтересирана за поставување на банкомати (АТМ) на неколку локации во Скопје и низ земјата, стои во соопштението Во Скопје: ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Вработувањата во јавната администрација и понатаму се тема на партиски препукувања. Опозициската ВМРО-ДПМНЕ обвинува дека во СДСМ не владее морал. Портпаролот ...
  сите 90 | | | веќе видена

  Не може ниту една закана, уцена или прогон да ја покрие срамната епидемија од непотизам на власта. Заразено е целото СДСМ. На јавноста сега и е јасно зошто ...
  сите 90 | | | веќе видена

  Не може ниту една закана, уцена или прогон да ја покрие срамната епидемија од непотизам на власта. Заразено е целото СДСМ. На јавноста сега и е јасно зошто ...
  сите 90 | | | веќе видена

  На јавноста сега и е јасно зошто постои ваква нервоза кај СДСМ и Заев и зошто по секоја цена сакаат да се дефокусира темата за епидемијата од непотизам. Речиси ...
  сите 90 | | | веќе видена

  Не може ниту една закана, уцена или прогон да ја покрие срамната епидемија од непотизам на власта. Заразено е целото СДСМ. На јавноста сега и е јасно зошто ...
  сите 90 | | | веќе видена

  Не може ниту една закана, уцена или прогон да ја покрие срамната епидемија од непотизам на власта. Заразено е целото СДСМ. На јавноста сега и е јасно зошто ...
  сите 90 | | | веќе видена

  Не може ниту една закана, уцена или прогон да ја покрие срамната епидемија од непотизам на власта. Заразено е целото СДСМ. На јавноста сега и е јасно зошто ...
  сите 90 | | | веќе видена

  Не може ниту една закана, уцена или прогон да ја покрие срамната епидемија од непотизам на власта. Заразено е целото СДСМ. На јавноста сега и е јасно зошто ...
  сите 90 | | | веќе видена

  Јапонија додели грантови за 9 проекти во шест региони во земјава во вкупна вредност од 431.885 евра по повод 25 годишнината од воспоставување на дипломатските ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Со потпишување на грант-договори во вредност од над 430 илјди евра вечерва Амбасадата на Јапонија во Скопје ја прославува 25-годишнината од воспоставувањето на ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Со потпишување на грант-договори во вредност од над 430 илјди евра вечерва Амбасадата на Јапонија во Скопје ја прославува 25-годишнината од воспоставувањето на ...
  сите 24 | | | веќе видена