Винчи

  во

  Има нешто исклучително неодоливо во Dark Souls серијалот и во тврдоглавите напори за константно умирање. Целиот серијал успеја да вроди интересна желба за ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Членовите на кралското семејство во Саудиска Арабија се наоѓаат на самиот врв на листата на најбогати луѓе на светот, но за малкумина од нив се знае со колкаво ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Шестмина Италијани, меѓу кои и две деца на возраст од 5 и 14 години, се во индyциpана кoма во болница во Сплит. Тие вдишале јаглерод моноксид заради нeисправно ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Откриено е дека на истото платно Да Винчи започнал цртеж, а потоа се откажал и над него го насликал делото на кое човештвото се восхитува повеќе од пет векови. ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Иако членовите на кралските семејства во Саудиска Арабија се сигурно на врвот на списокот на најбогати луѓе во светот, нивните имиња сепак не се наведени на ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Откриен е цртеж на Леонардо да Винчи, скриен повеќе од 500 години под една од неговите најпознати слики „Богородица во пештера“. Веста ја соопштија од ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Откриен е цртеж на Леонардо да Винчи, сoкриен повеќе од 500 години под една од неговите најпознати слики „Богородица во пештерата“, соопштија од Националната ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Откриен е цртеж на Леонардо да Винчи, сoкриен повеќе од 500 години под една од неговите најпознати слики „Богородица во пештерата“, соопштија од Националната ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Откриен е цртеж на Леонардо да Винчи, сокриен повеќе од 500 години под една од неговите најпознати слики „Богородица во пештерата“, соопштија од Националната ...
  сите 8 | | | веќе видена

  „Напуштена композиција“ на Леонардо да Винчи е пронајдена под една од неговите најпознати слики, „Мадона во карпите“, соопштила националната галерија во ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Шестмина Италијани меѓу кои и две деца на возраст од 5 и 14 години се во индуцирана кома , откако вдишале јаглероден моноксид од неисправно наместениот ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Откриен е цртеж на Леонардо да Винчи, сoкриен повеќе од 500 години под една од неговите најпознати слики „Богородица во пештерата“, соопштија од Националната ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Италијаните требало да поминат осум дена на крстарење по Јадранот со јахта , на која пред неколку дена и бил поставен новиот генратор. Но токму генераторот на ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Шестмина Италијани меѓу кои и две деца на возраст од 5 и 14 години се во индуцирана кома, откако вдишале јаглероден моноксид од неисправно наместениот генратор ...
  сите 42 | | | веќе видена