Вима

  во

  Министерот за надворешни работи на Грција, Никос Коѕијас, во говор пред норвешкиот институт за Меѓународни односи негира дека договорот за името помеѓу Атина и ...
  сите 76 | | | веќе видена

  Министерот за надворешни работи на Грција, Никос Коѕијас во говор пред норвешкиот институт за Меѓународни односи, негираше дека договорот за името помеѓу Атина ...
  сите 183 | | | веќе видена

  Министерот за надворешни работи на Грција, Никос Коѕијас во говор пред норвешкиот институт за Меѓународни односи, негираше дека договорот за името помеѓу Атина ...
  сите 87 | | | веќе видена

  Министерот за надворешни работи на Грција, Никос Коѕијас во говор пред норвешкиот институт за Меѓународни односи, негираше дека договорот за името помеѓу Атина ...
  сите 88 | | | веќе видена

  Министерот за надворешни работи на Грција, Никос Коѕијас во говор пред норвешкиот институт за Меѓународни односи, негираше дека договорот за името помеѓу Атина ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Министерот за надворешни работи на Грција, Никос Коѕијас во говор пред норвешкиот институт за Меѓународни односи, негираше дека договорот за името помеѓу Атина ...
  сите 88 | | | веќе видена

  Министерот за надворешни работи на Грција Никос Коѕијас негираше дека договорот за името меѓу Атина и Скопје е резултат на надворешен притисок, говорејќи пред ...
  сите 179 | | | веќе видена

  На списокот на жртви од пожарот во Мати, Атика, денес беше додадено уште едно име – 85 годишен маж кој бил хоспитализиран во одделот за интензивна нега почина, ...
  сите 154 | | | веќе видена

  Претседателот на Федерацијата на индустрии од северна Грција, Атанасиос Савакис, апелира грчките компании во чие име или производи е вклучен терминот ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Претседателот на Федерацијата на индустрии од северна Грција, Атанасиос Савакис, апелира грчките компании во чие име или производи е вклучен терминот ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Претседателот на Федерацијата на индустрии од северна Грција, Атанасиос Савакис, апелира грчките компании во чие име или производи е вклучен терминот ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Претседателот на Федерацијата на индустрии од северна Грција, Атанасиос Савакис, апелира грчките компании во чие име или производи е вклучен терминот ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Атина, 18 јули 2018 (МИА) - Претседателот на Федерацијата на индустрии од северна Грција, Атанасиос Савакис, апелира грчките компании во чие име или производи ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Во секој дел на Грција расте отпорот против договорот за името на Македонија, а протести имаше во повеќе градови и денес, објави „То вима".За денес во 20 часот ...
  сите 31 | | | веќе видена