Вилсон

  во

  Адријана Данчевска, која припаѓа на новиот бран млади македнски кореографи, а е дел од уметничкиот тим на Скопје танцовиот театар, на покана на универзитетот ...
  сите 3 | | | веќе видена

  На 22 февруари, со почеток во 20 часот, во Клуб-ресторанот МКЦ ќе се одржи промоција на музичката биографија „Во потрага по Роберт Џонсон“ на американскиот ...
  сите 4 | | | веќе видена

  На 22 февруари, со почеток во 20 часот, во Клуб-ресторанот МКЦ ќе се одржи промоција на музичката биографија „Во потрага по Роберт Џонсон“ на американскиот ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Вилсоновата болест е ретка болест, генетско метаболно нарушување кое доведува до прекумерно наталожување на бакар во организмот. Се карактеризира сo неможност ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Американската пејачка Сијара за првпат стана мајка во 2014 година, кога го роди синот Фјучр кој го доби од врската со раперот Фјучр. Само еден месец после ...
  сите 21 | | | веќе видена