Виктор Мизо

  во

  „25-те години билатерални односи помеѓу Германија и Република Македонија се вистински патоказ како се градат цврсти мостови меѓу две земји и во политиката и во ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Екс директорот на Дирекцијата за Технолошко-индустриски развојни зони бил голем трошаџија. Барем така покажуваат официјалните податоци кои ги објави ...
  | | веќе видена

  Дирекцијата за Технолошко-индустриски развојни зони го претстави директорот Александар Младеновски како двојно поштедлив од долгогодишниот раководител на оваа ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Германската компанија „Костал“ која има современа фабрика за производство на делови за aвтомобилската индустрија во Охрид, во комплексот на некогашен ЕМО во ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Никола Груевски од ВМРО-ДПМНЕ му порача на Зоран Заев да се повлече од премиерската фотелја додека не е доцна. „Ова е трчи-лажи влада која ветуваше на секого ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Неодамна излезе информацијата дека Љубе Бошковски добил понуда од премиерот Зоран Заев да биде советник за привлекување на странски инвестиции во кабинетот на ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Владата на СДСМ доживува фијаско во поглед на странските инвестиции. Не само што нема прилив на нови, туку има и одлив на инвестиции што го констатираше и ...
  сите 162 | | | веќе видена

  Владата на СДСМ доживува фијаско во поглед на странските инвестиции. Не само што нема прилив на нови туку има и одлив на инвестиции, што констатира и Државниот ...
  сите 162 | | | веќе видена

  Владата на СДСМ доживува фијаско во поглед на странските инвестиции, реагираат од ВМРО-ДПМНЕ. Од партијата велат дека не само што нема прилив на нови, туку има ...
  сите 222 | | | веќе видена

  Владата на СДСМ доживува фијаско во поглед на странските инвестиции. Не само што нема прилив на нови туку има и одлив на инвестиции, што констатира и Државниот ...
  сите 223 | | | веќе видена

  Владата на СДСМ доживува фијаско во поглед на странските инвестиции, реагираат од ВМРО-ДПМНЕ. Од партијата велат дека не само што нема прилив на нови, туку има ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Владата ја избра советничката за комуникации во Кабинетот на вицепремиерот Кочо Анѓушев, Марина Узунов, за член на Управниот одбор на Дирекцијата за технолошки ...
  сите 34 | | | веќе видена