Весна

  во

  Театарот „Јордан Хаџи Константинов-Џинот“ од Велес денеска напладне за организирана посета од ученици премиерно ја изведе претставата „Црвенкапа“ адаптирана од ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Европската и НАТО агенда на Собранието двојно ги зголеми и трошоците за патувања и престој на пратениците во метрополите на Унијата, велат од кабинетот на ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Театарот „Јордан Хаџи Константинов-Џинот“ од Велес денеска напладне за организирана посета од ученици премиерно ја изведе претставата „Црвенкапа“ адаптирана од ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Изложбата „ Еко не его Арт “ во четврток повторно ќе биде отворена во галеријата „Ко-Ра“ во Домот на градежници, овој пат на Денот на екологијата. Во изложбата ...
  сите 9 | | | веќе видена