Венко

  во

  Министерството за здравство информира дека е во подготвителна процедура за постапката за набавка на заштитни маски, кои, велат тие, бесплатно ќе ги добијат ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Филип боледуваше од акутна миелобластна леукемија. По трансплантацијата тој е во одлична здравствена состојба, насмеан и полн енегрија. Веќе размислува како да ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Филип боледуваше од акутна миелобластна леукемија. По трансплантацијата тој е во одлична здравствена состојба, насмеан и полн енегрија. Веќе размислува како да ...
  сите 4 | | | веќе видена

  План за соработка во областа на здравството за периодот од 2019 до 2021 година потпишаа денеска во Софија, министрите за здравство на Република Македонија и на ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Министерот за здравство на Република Македонија, Венко Филипче, и министерот за здравство на Република Бугарија, Кирил Ананиев, денеска во Софија потпишаа План ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Министерот за здравство на Република Македонија, Венко Филипче, и министерот за здравство на Република Бугарија, Кирил Ананиев, денеска во Софија потпишаа План ...
  сите 26 | | | веќе видена

  План за соработка во областа на здравството за периодот од 2019 до 2021 година потпишаа денеска во Софија, министрите за здравство на Република Македонија и на ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Министерот за здравство на Република Македонија, Венко Филипче, и министерот за здравство на Република Бугарија, Кирил Ананиев, денеска во Софија потпишаа План ...
  сите 26 | | | веќе видена

  План за соработка во областа на здравството за периодот од 2019 до 2021 година потпишаа денеска во Софија, министрите за здравство на Република Македонија и на ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Министерот за здравство на Република Македонија, Венко Филипче и министерот за здравство на Република Бугарија, Кирил Ананиев, денеска во Софија потпишаа План ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Министерот за здравство на Република Македонија, Венко Филипче, и министерот за здравство на Република Бугарија, Кирил Ананиев, денеска во Софија потпишаа План ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Министерот за здравство на Република Македонија, Венко Филипче и министерот за здравство на Република Бугарија, Кирил Ананиев, денеска во Софија потпишаа План ...
  сите 26 | | | веќе видена

  План за соработка во областа на здравството за периодот од 2019 до 2021 година потпишаа денеска во Софија министрите за здравство на Република Македонија и на ...
  сите 26 | | | веќе видена

  План за соработка во областа на здравството за периодот од 2019 до 2021 година потпишаа денеска во Софија, министрите за здравство на Република Македонија и на ...
  сите 26 | | | веќе видена

  План за соработка во областа на здравството за периодот од 2019 до 2021 година потпишаа денеска во Софија, министрите за здравство на Република Македонија и на ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Министерот за здравство на Република Македонија, Венко Филипче, и министерот за здравство на Република Бугарија, Кирил Ананиев, денеска во Софија потпишаа План ...
  сите 26 | | | веќе видена

  План за соработка во областа на здравството за периодот од 2019 до 2021 година потпишаа денеска во Софија, министрите за здравство на Република Македонија и на ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Мерките за намалување на аерозагадувањето во Скопје, кои ги воведе Град Скопје од неделата напладне, со кои јавниот превоз е бесплатен, а паркирањето на ...
  сите 35 | | | веќе видена