Венизелос

  во

  Пред 107 години, во Букурешт, се преговараше за Македонија. Навистина, името Македонија не се ни споменува, но во суштина, се се' врти околу нејзината ...
  сите 21 | | | веќе видена

  На атинскиот аеродром „Елефтериос Венизелос“ 17 државјани на Украина се во притвор, вклучително и деца, кои пристигнале во Атина од Киев, и покрај забраната за ...
  сите 7 | | | веќе видена

  На атинскиот аеродром „Елефтериос Венизелос“ 17 државјани на Украина се во притвор, вклучително и деца, кои пристигнале во Атина од Киев, и покрај забраната за ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Еден месец по потпишувањето на Лондонскиот мировен договор за Првата балканска војна што бил склучен на 30 мај, на 30 јуни 1913 година почнала Втората ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Грција најавува воведување на многу придобивки, како што се поевтини летови до земјата, траект и автобуски билети, со цел да ги охрабри туристите ова лето да ...
  сите 240 | | | веќе видена

  Грција најавува воведување на многу придобивки, како што се поевтини летови до земјата, траект и автобуски билети, со цел да ги охрабри туристите ова лето да ...
  сите 132 | | | веќе видена

  Грција најавува воведување на бројни придобивки, како што се поевтини летови до земјата, ферибот и автобуски билети, со цел да ги охрабри туристите да се ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Грција најавува воведување на бројни придобивки, како што се поевтини летови до земјата, ферибот и автобуски билети, со цел да ги охрабри туристите да се ...
  сите 110 | | | веќе видена

  Отворањето на странскиот туризам во Грција ќе се случи во две фази, со почеток во понеделник, 15 јуни, со отворањето на атинскиот аеродром „Елефтериос ...
  сите 520 | | | веќе видена

  Привремената забрана за летови од Италија, Шпанија, Турција, Велика Британија, Холандија и Германија кон Грција и обратно е продолжена за еден месец, односно ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Привремената забрана за летови од Италија, Шпанија, Турција, Велика Британија, Холандија и Германија кон Грција и обратно е продолжена за еден месец, односно ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Привремената забрана за летови од Италија, Шпанија, Турција, Велика Британија, Холандија и Германија кон Грција и обратно е продолжена за еден месец, односно ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Над 90 проценти од Грците за Велигден ќе останат дома и нема да одат во црква, покажуваат резултатите од истражувањето спроведено од агенцијата за рејтинг „ ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Во изминатите 24 часа во Грција, уште три лица починаа од коронавирусот, зголемувајќи го на 53, бројот на жртвите, додека пак регистрирани се 27 нови случаи на ...
  сите 98 | | | веќе видена