Величковски

  во

  Пред два месеци започна новата сезона на регионалното музичко шоу „Ѕвездите на Гранд“, каде што има нови правила за сите учесници. Односно, кандидатите од оваа ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, денеска во рамки на церемонијата на свечено менување на државното знаме ја врачи првата македонска ...
  | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, денеска во рамки на церемонијата на свечено менување на државното знаме ја врачи првата македонска ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, денеска во рамки на церемонијата на свечено менување на државното знаме ја врачи првата македонска ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Претседателот Иванов денеска во рамки на церемонијата на свечено менување на државното знаме ја врачи првата македонска офицерска сабја на Командантот на ...
  сите 10 | | | веќе видена

  П ретседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, денеска во рамки на церемонијата на свечено менување на државното знаме ја врачи првата македонска ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Припадниците на Баталјонот за почести и опслужување во Армијата на Република Македонија (АРМ) денеска работно ќе ја одбележат 75 годишнината од нејзиното ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Припадниците на Баталјонот за почести и опслужување во Армијата на Република Македонија (АРМ) денеска работно ќе ја одбележат 75 годишнината од нејзиното ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Припадниците на Баталјонот за почести и опслужување во Армијата на Република Македонија (АРМ) денеска работно ќе ја одбележат 75 годишнината од нејзиното ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Припадниците на Баталјонот за почести и опслужување во Армијата на Република Македонија (АРМ) денеска работно ќе ја одбележат 75 годишнината од нејзиното ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Инсталациите на ВМРО во Србија, предводени од Борче Величковски, помогнати со целосна машинерија на владеачката Српска Напредна Странкла (СНС), со уцени, ...
  | | веќе видена

  Активистот за човекови права Аида Чововиќ по повод вчерашните избори во Србија за членови на Националните совети на малцинствата во Србија за ТВ Н1 изјави дека ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Активистот за човекови права Аида Чововиќ по повод вчерашните избори во Србија за членови на Националните совети на малцинствата во Србија за ТВ Н1 изјави дека ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Со богата културно-уметничка програма во две вечери на 9 и 10 ноември, Општина Куманово ќе го одбележи 11 Ноември, Денот на ослободувањето на градот. За ова ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Големиот радиски хит „Искрен пред себе“ на Стефан Величковски, зад кој како автори се потпишуваат Лазар и Магдалена Цветкоски, во наредниот период ќе добие и ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Македонското национално малцинство, заедно со останатите малцинства во Србија, денеска ги избраа членовите на новиот Национален совет, но со бојкот на дел од ...
  сите 6 | | | веќе видена