Велес

  во

  Во рамките на Регионалниот форум за соработка, „Денешните предизвици, утрешни перспективи: Балканот во 2030“ кој се одржува во Република Грција, министерката ...
  сите 31 | | | веќе видена

  И без инвалидска пензија и без работа, Антон Коцевски од Велес живее три години од пензијата на неговата мајка. Во животот најмногу губел одколку што добивал. ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Во рамките на Регионалниот форум за соработка, „Денешните предизвици, утрешни перспективи: Балканот во 2030″ кој се одржува во Република Грција, министерката ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Во рамките на Регионалниот форум за соработка, „Денешните предизвици, утрешни перспективи: Балканот во 2030“ кој се одржува во Република Грција, министерката ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Во рамките на Регионалниот форум за соработка, „Денешните предизвици, утрешни перспективи: Балканот во 2030“ кој се одржува во Република Грција, министерката ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Во рамките на Регионалниот форум за соработка, „Денешните предизвици, утрешни перспективи: Балканот во 2030" кој се одржува во Република Грција, министерката ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Вчера околу 20,30 часот кај наплатна рампа Градско, од страна на полициски службеници било забележано патничко моторно возило „Форд Галакси“ во кое имало ...
  сите 23 | | | веќе видена