Велес

  во

  Митко Јанков, претседател на здружението „Агро центар“, еден од организаторите на протестите на одгледувачите на овци, што повикува на протест против МЗШВ и ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по суви коловози. ИЗВЕСТУВАЊЕ: Од 21.03.2019 (четврток) на регионалниот патен правец Р1103 Неготино – ...
  сите 63 | | | веќе видена

  Митко Јанков, претседател на здружението „Агро центар“, еден од организаторите на протестите на одгледувачите на овци, што повикува на протест против МЗШВ и ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Во врска со информациите во дел од медиумите дека сточарите ја напуштиле трибината, Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство одговорно ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Во врска со информациите во дел од медиумите дека сточарите ја напуштиле трибината, Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство одговорно ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Во врска со информациите во дел од медиумите дека сточарите ја напуштиле трибината, Министерството за земјоделство,шумарство и водостопанство одговорно ...
  | | веќе видена | слични

  Во врска со информациите во дел од медиумите дека сточарите ја напуштиле трибината, Министерството за земјоделство,шумарство и водостопанство одговорно ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Во врска со информациите во дел од медиумите дека сточарите ја напуштиле трибината, Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство одговорно ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Во врска со информациите во дел од медиумите дека сточарите ја напуштиле трибината, Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство одговорно ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Во врска со информациите во дел од медиумите дека сточарите ја напуштиле трибината, Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство одговорно ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Проблем со пласманот на јагнешкото пред Велигден. Дел до сточарите ќе протетсираат во среда. Министерството пак најавува дека нема да се дозволи одгледувачите ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство и Владата ја следат состојбата со откупот на јагнето, изјави денеска ресопрниот инистер Љупчо ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Трибината на Министерството за земјоделие во Велес била прекината откако министерот Љупчо Николовски им кажал на сточарите од велешко дека лажат, по што тие ја ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство и Владата ја следат состојбата со откупот на јагнето, изјави денеска ресопрниот инистер Љупчо ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Велешките сточари ја напуштија трибината за земјоделство што се одржа денеска во салата на Општина Велес, откако не добија конкретен одговор од министерот за ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Сточарите од Велешко демонсктративно ја напуштија трибината на Министерството за земјоделство во Велес, откако министерот Љупчо Николовски им дека лажат, по ...
  сите 40 | | | веќе видена