Велес

  во

  По завршувањето на Филомскиот фестивал за млади Џифони Македонија во Скопје, продолжува патувачкиот дел во помалите градови низ Македонија под наслов „Џифони ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Со презентација на реализирани активности и остварени цели Здружението на лица заболени од дијабетес „Шеќерче – Lollipop “ од Велес ќе го одбележи Свесткиот ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Во Велес единствената мерна станица на Министерството за животна средина и просторно планирање (МЖСПП) скоро една година не мери ПМ 10 честички кои го ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Основното јавно обвинителство од Велес поднесе обвинение против едно лице, кое се товари за сторено кривично дело тешки дела против безбедноста на луѓето и ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Околу 80 кучиња скитници биле заловени и соодветно третирани во изминатите четири месеци во Кавадарци, информираше денеска Петар Камчев од Јавното ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Во рамки на проектот „Читај меѓу редови" на Фондацијата „Фокус" и Медиумскиот средношколски форум, учениците од велешката Гимназија „Кочо Рацин" попладнево се ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Околу 80 кучиња скитници биле заловени и соодветно третирани во изминатите четири месеци во Кавадарци, информираше денеска Петар Камчев од Јавното претпријатие ...
  сите 46 | | | веќе видена

  ЈЗУ Центар за јавно здравје Велес од Министерството за здравство добило одобрение за дополнителни 500 комерцијални вакцини против грип за четири општини од ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Кавадарчани постојано се жалат дека несовесни поединци откако ќе им помине меракот, престануваат да се грижат за кучињата кои некогаш им биле миленици, па ...
  сите 46 | | | веќе видена

  ЈЗУ Центар за јавно здравје Велес од Министерството за здравство добило одобрение за дополнителни 500 комерцијални вакцини против грип за четири општини од ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Во Велес единствената мерна станица на Министерството за животна средина и просторно планирање (МЖСПП) скоро една година не мери ПМ 10 честички кои го ...
  сите 69 | | | веќе видена

  Во Велес единствената мерна станица на Министерств ото за животна средина и просторно планирање (МЖСПП) скоро една година не мери ПМ 10 честички кои го ...
  сите 28 | | | веќе видена