Вебер

  во

  Поранешниот собраниски спикер и претседавач со конститутивната седница, Трајко Вељаноски на вебер комуницирал и со пратеникот Димитар Стевананџија. Во пораките ...
  сите 183 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски испрати честитка до Манфред Вебер, кандидат на ЕНП за Претседател на Европската Комисија и Претседавач на ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Од името на ВМРО-ДПМНЕ би сакал уште еднаш да ви честитам за изборот за Кандидат на ЕНП за Претседател на Европската Комисија. Со вас како Кандидат на ЕНП за ...
  сите 5 | | | веќе видена

   Со вас како Кандидат на ЕНП за Претседател на Европската Комисија сум уверен дека ЕНП одбрал идеален кандидат за да го движи процесот на Европска интеграција ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски упати честитка до Манфред Вебер, кандидат на ЕНП за претседател на Европската комисија и претседавач на Групата ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, му испрати честитка на Манфред Вебер, кој е избран за кандидат на ЕНП за претседател на Европската комисија, КОј во ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски испрати честитка до Манфред Вебер, кандидат на ЕНП за Претседател на Европската Комисија и Претседавач на ...
  сите 9 | | | веќе видена

  „Од името на ВМРО-ДПМНЕ би сакал уште еднаш да ви честитам за изборот за Кандидат на ЕНП за Претседател на Европската Комисија. Со вас како Кандидат на ЕНП за ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Од името на ВМРО-ДПМНЕ би сакал уште еднаш да ви честитам за изборот за Кандидат на ЕНП за Претседател на Европската Комисија. Со вас како Кандидат на ЕНП за ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски му испрати писмо на Манфред Вебер, Кандидат на ЕНП за Претседател на Европската Комисија и Претседавач на Групата на ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Последниот конгрес на ЕПП ќе биде запаметен што на него учествуваа условно кажано две делегации на ВМРО-ДПМНЕ. Едната предводена од актуелното раководство, на ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Ревија на фотографии во Хелсинки. Како сестринска десничарска партија, ВМРО ДПМНЕ учествува на конгресот на Европската народна партија, но со две делегации. ...
  сите 28 | | | веќе видена