Варшава

  во

  Полската полиција распиша награда од 1.200 евра во буџетот за информации кои би довеле до апсење на групата радикални националисти кои во неделата, на Маршот ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Гледај и учи Европо, порачаа вчера 300-те илјади Полјаци кои излегоа на улиците на главниот град Варшава, да го прослават денот на независноста. Најмалку ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Полската полиција распиша награда од 1.200 евра во буџетот за информации кои би довеле до апсење на групата радикални националисти кои во неделата, на Маршот ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Полската полиција распиша награда од 1.200 евра во буџетот за информации кои би довеле до апсење на групата радикални националисти кои во неделата, на Маршот ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Околу 200.000 луѓе, вклучувајќи ги полските лидери и националистички групи, маршираа низ Варшава во неделата за да ја одбележат 100-годишнината од независноста ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Околу 200.000 луѓе, вклучувајќи ги полските лидери и националистички групи, маршираа низ Варшава во неделата за да ја одбележат 100-годишнината од независноста ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Околу 200.000 луѓе, вклучувајќи ги полските лидери и националистички групи, маршираа низ Варшава во неделата за да ја одбележат 100-годишнината од независноста ...
  сите 17 | | | веќе видена

  На учесниците на маршот по повод независноста на Полска , има се приклучија и ултрадесничарски групи од цела Европа , кои извикуваа националистички и ...
  сите 17 | | | веќе видена

  На учесниците на маршот по повод независноста на Полска , има се приклучија и ултрадесничарски групи од цела Европа , кои извикуваа националистички и ...
  сите 17 | | | веќе видена