Ванчо

  во

  Традиционално, по дваесет и четврти пат во библиотеката „Искра“ во Кочани беше одбележан 23 април – Денот на книгата и на авторското право, при што членови на ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Љубопитните деца го бомбардираа Кацаров со своите интересни прашања, на кои тој даваше исто така инспиративни одговори. Така, дознавме дека „Не паркирај ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Книжевно пладне со писателот Трајче Кацаров ќе се одржи денеска во ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ во Скопје. На средбата ќе биде промовиран неговиот ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Книжевно пладне со писателот Трајче Кацаров ќе се одржи денеска во ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ во Скопје.На средбата ќе биде промовиран неговиот ...
  сите 5 | | | веќе видена