Валентина

  во

  Валентина Божиновска била еден од предлозите на советниците од ВМРО-ДПМНЕ во Град Скопје за член на одборот за доделување на наградата „13 Ноември“. Овој ...
  сите 5 | | | веќе видена

  На 18-ти септември 2018 (вторник), во Опера Хаус Хотел во Скопје со почеток од 13 часот, беше одржана тркалезна маса на тема Можност за претприемништво, мерки ...
  сите 12 | | | веќе видена

  И 100.000 евра се доволни за пилот – проект преку кој првично финансиски би се поддржало женското претприемништво во Македонија. Според Здружението на бизнис ...
  сите 12 | | | веќе видена

  До несреќата дојде кога две Хонди во жарот на трката меѓу двете жени – возачи удрија една во друга и излетаа од патеката. Хондата Civic удри во дрво и се ...
  сите 4 | | | веќе видена

  На 13 и 14 септември во Пловдив, Р. Бугарија во рамки на фестивалот „Опера опен“ беше изведена балетската класика на П. И. Чајковски „Лебедово езеро“ со гости ...
  | | веќе видена