Валентин

  во

  Компаниите снабдувачи со електрична енергија најдоцна до 3 декември треба да аплицираат на јавниот тендер за избор на универзален снабдувач со електрична ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Пратениците на СДСМ вчера го одбија амандманот на ВМРО-ДПМНЕ за додавање средства во ребалансираниот буџет за реконструкција и одржување на студентските домови ...
  сите 7 | | | веќе видена

  „Антинародното раководство на ВМРО-ДПМНЕ, партијата што 11 години ги понижуваше и малтретираше студентите, денес како опозиција продолжува со лицемерно ...
  сите 166 | | | веќе видена

  Во рамките на Eвропската недела на мали и средни претпријатија 2018, Младинскиот културен центар – Битола (МКЦ – Битола) во соработка со Европската бизнис ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Пратениците на СДСМ вчера го одбија амандманот на ВМРО-ДПМНЕ за додавање средства во ребалансираниот буџет за реконструкција и одржување на студентските домови ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Пратениците на СДСМ вчера го одбија амандманот на ВМРО-ДПМНЕ за додавање на средства во ребалансираниот Буџет за реконструкција и одржување на студентските ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Младите не постојат за оваа власт. Пратениците на СДСМ вчера го одбија амандманот на ВМРО-ДПМНЕ за додавање на средства во ребалансираниот Буџет за ...
  сите 20 | | | веќе видена

  „Младите не постојат за оваа власт. Пратениците на СДСМ вчера го одбија амандманот на ВМРО-ДПМНЕ за додавање на средства во ребалансираниот Буџет за ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Пратениците на СДСМ вчера го одбија амандманот на ВМРО-ДПМНЕ за додавање средства во ребалансираниот буџет за реконструкција и одржување на студентските ...
  сите 182 | | | веќе видена

  Регулаторната комисија за енергетика (РКЕ) регулира, контролира и мониторира бизнис од 2,5 милијарди евра на годишно ниво, но нема никакво влијание врз ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Регулаторната комисија за енергетика (РКЕ) регулира, контролира и мониторира бизнис од 2,5 милијарди евра на годишно ниво, но нема никакво влијание врз ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Регулаторната комисија за енергетика (РКЕ) регулира, контролира и мониторира бизнис од 2,5 милијарди евра на годишно ниво, но нема никакво влијание врз ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Променетите учебници по историја во Македонија и во Грција треба да бидат готови веќе со следната учебна година. Грчкото МНР денеска соопшти дека заедничкиот ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Во текот на вчерашниот ден во Романија беа одиграни натпревари од Купот на оваа земја. Најголемо внимание предизвика дерби пресметката помеѓу Клуж и Астра во ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Како истовремено да направиш тешка глупост и да му поништиш сигурен гол на соиграч од тимот? Тоа најдобро го знае Валентин Георге, играч на романскиот клуб ...
  сите 3 | | | веќе видена