Вацлав Клаус

  во

  Десната опозиција победи на вториот круг од изборите за сенатори во Чешка, што опфаќа една третина од местата во Горниот дом на Парламентот. Владејачките ...
  | | веќе видена

  Десната опозиција победи на вториот круг од изборите за сенатори во Чешка, што опфаќа една третина од местата во Горниот дом на Парламентот. Владејачките ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Десната опозиција победи на вториот круг од изборите за сенатори во Чешка, што опфаќа една третина од местата во Горниот дом на Парламентот. Владејачките ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Десната опозиција победи на вториот круг од изборите за сенатори во Чешка, што опфаќа една третина од местата во Горниот дом на Парламентот. Владејачките ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов вчеравечер во Струга ги додели сертификатите на учесниците на Школата за млади лидери, што на негова иницијатива се одржа во деветти ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов вчеравечер во Струга ги додели сертификатите на учесниците на Школата за млади лидери, што на негова иницијатива се одржа во деветти ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Пред младите лидери Иванов порача дека школата има за цел да ја поттикне самодовербата кај младите луѓе, кои никој пат не треба да се откажуваат од тоа што го ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, вчеравечер во Струга ги додели сертификатите на учесниците на Школата за млади лидери, што на негова ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов вчеравечер во Струга ги додели сертификатите на учесниците на Школата за млади лидери, што на негова иницијатива се одржа во деветти ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов вчеравечер во Струга ги додели сертификатите на учесниците на Школата за млади лидери, што на негова иницијатива се одржа во деветти ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов вчеравечер во Струга ги додели сертификатите на учесниците на Школата за млади лидери, што на негова иницијатива се одржа во деветти ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов вчеравечер во Струга ги додели сертификатите на учесниците на Школата за млади лидери, што на негова иницијатива се одржа во деветти ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов вчеравечер во Струга ги додели сертификатите на учесниците на Школата за млади лидери, што на негова иницијатива се одржа во деветти ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов вчеравечер во Струга ги додели сертификатите на учесниците на Школата за млади лидери, што на негова иницијатива се одржа во деветти ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Вкупно 40 учесници и триесетина предавачи од Македонија, Европа и светот ќе бидат дел од деветтата по ред Школа за млади лидери, што од 20 до 30 август ќе се ...
  сите 59 | | | веќе видена