Узбекистан

  во

  Таткото на Еба Акерлунд, шведската тинејџерка жртва на тероризам, побара да биде формирана нова комисија за да се разгледаат политиките за миграција на Шведска ...
  | | веќе видена

  7 септември 2018 (МИА) 1533.- Родена е англиската кралица Елизабета Прва, ќерка на кралот Хенри Осми и неговата втора жена Ане Болен. Во текот на 45-годишното ...
  | | веќе видена

  Турскиот претседател, Реџеп Тајип Ердоган, денеска истакна дека зависноста на меѓународната трговија од американскиот долар треба да се намали бидејќи тоа ...
  сите 63 | | | веќе видена

  Турскиот претседател, Реџеп Тајип Ердоган, денеска истакна дека зависноста на меѓународната трговија од американскиот долар треба да се намали бидејќи тоа ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Турскиот претседател, Реџеп Тајип Ердоган, денеска истакна дека зависноста на меѓународната трговија од американскиот долар треба да се намали бидејќи тоа ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Турскиот претседател, Реџеп Тајип Ердоган, денеска истакна дека зависноста на меѓународната трговија од американскиот долар треба да се намали бидејќи тоа ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Турскиот претседател, Реџеп Тајип Ердоган, денеска истакна дека зависноста на меѓународната трговија од американскиот долар треба да се намали бидејќи тоа ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Министерот Венко Филипче го започна мандатот со многу ветувања, но за оваа половина година откако е на чело на Здравство понуди многу афери разочарувања. ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Додека граѓаните мака мачат да добијат соодветна здравствена услуга, министерот за здравство, Венко Филипче си води бизнис во здравството. Имено, Филипче е ...
  сите 107 | | | веќе видена

  Додека граѓаните мака мачат да добијат соодветна здравствена услуга, министерот за здравство, Венко Филипче си води бизнис во здравството. Филипче е директор ...
  сите 107 | | | веќе видена

  Вистински хорор се случи во Ташкент, Узбекистан пред еден ноќен клуб, каде што бил убиен УФЦ-борецот, Жамшид Кенжаев. Кенжаев влегол во конфликт со ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Македонските државјани кои се на привремена работа во Германија и оние кои планираат да продолжат да живеат во оваа земја се во исчекување на конечно стапување ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Македонските државјани кои се на привремена работа во Германија и оние кои планираат да продолжат да живеат во оваа земја се во исчекување на конечно стапување ...
  сите 4 | | | веќе видена