Усје

  во

  Нов пожар над скопската населба Усје избувна вечерва, откако пожарникарите со часови се обидуваат да го локализираат огнот над населбата Припор. Дел од пожарот ...
  сите 318 | | | веќе видена

  Нов пожар над скопската населба Усје избувна вечерва, откако пожарникарите со часови се обидуваат да го локализираат огнот над населбата Припор. Дел од пожарот ...
  сите 318 | | | веќе видена

  Нов пожар над скопската населба Усје избувна вечерва, откако пожарникарите со часови се обидуваат да го локализираат огнот над населбата Припор. Дел од пожарот ...
  сите 318 | | | веќе видена

  Нов пожар над скопската населба Усје избувна вечерва, откако пожарникарите со часови се обидуваат да го локализираат огнот над населбата Припор. Дел од пожарот ...
  сите 318 | | | веќе видена

  Целосно е локализиран пожарот од страна на Пинтија, останува дел над населбата Усје. Противпожарни екипи се на терен и се работи на негово комплетно гаснење, ...
  сите 318 | | | веќе видена

  Како што е објавено на веб-страницата на ЈСП „Скопје", автобуските линии со број 3, 5, 7, 15, 21, 22, 23, 25, 27 се пренасочени од булеварот „Кузман Јосифовски ...
  сите 148 | | | веќе видена

  Голем пожар претпладнево изби на ридот кај местото Деблениште помеѓу селото Усје и населбата Пинтија во Скопје. Три пожарникарни возила со седум пожарникари ...
  сите 318 | | | веќе видена

  Цементарница УСЈЕ редовно објавува неделен преглед на средно-дневните мерења на емисиите од главните емисиони точки на Цементарницата. Од 2007 година, емисиите ...
  сите 4 | | | веќе видена

  – Поради дефект водоводната мрежа на ул.1 Усје (50 метри после детско игралиште), прекинато водоснабдување денеска ќе имаат корисниците од с. Усје. Прекинот во ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Уличен дефект ф-150мм на ул.1 Усје (50 метри после детско игралиште), прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од с. Усје. Водоснабдувањето ќе биде ...
  сите 78 | | | веќе видена