USB

  во

  Заборавете на советите на сите технолошки експерти за тоа како е важно да користите “Safety Remove”, односно безбедно отстранување на USB стиковите и уредите ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Веќе подолго време на корисниците на онлајн сметките им е достапна можноста да користат дво-факторска автентикација која овозможува дополнителна безбедност за ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Слободно вадете ги USB уредите од компјутерот и баталете ги сите оние “Safely Remove Hardware“ совети кои беа наметнувани со години.. Microsoft конечно ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Заборавете на советите на сите технолошки експерти за тоа како е важно да користите “Safety Remove”, односно безбедно отстранување на USB стиковите и уредите ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Изгледа дека голем дел од производителите на смартфони работат според поговорката „Повеќе е секогаш подобро“. Еден од нив е и Motorola – некогашниот германски ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Славното име Niva го понесе теренецот Chevrolet Niva, модел кој е развиен од GM-AvtoVAZ најголемиот руски произведувач на автомобили. Chevrolet Niva е развиен ...
  сите 3 | | | веќе видена