УСАИД

  во

  Денес, во просториите на општина Струга, шеф на кабинетот г. Дашмир Насуфи го пречека и одржа средба со координаторот на проектот “Зајакнување на социјалната ...
  | | веќе видена

  Малите компании сметаат дека климата за водење бизнис во земјава е полоша споредбено со другите земји во регионот, за разлика од поголемите кои имаат подобра ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Според потврдените информации, добиени од набљудувачите и регионалните канцеларии на МОСТ, забележани се одделни нерегуларности за време на гласањето: ...
  сите 148 | | | веќе видена

  Според потврдените информации, добиени од набљудувачите и регионалните канцеларии на МОСТ: Фотографирање на гласачките ливчиња е забележано на 3 гласачки места ...
  сите 148 | | | веќе видена

  Според потврдените информации добиени од набљудувачите и регионалните канцеларии на „Мост“, забележани се одделни нерегуларности за време на гласањето: ...
  сите 148 | | | веќе видена

  Предизборен молк во Македонија. Молк и во Северџанистан. Останаа 99,99% од планетава за да напишам колумна. И наеднаш се чувствувам тесно. Па што е светот во ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Скопје во друштво на други четири европски градови - Минск, Москва, Талин и Варшава е Силиконска Долина како стартап центар за 2019 година од страна на The ...
  сите 10 | | | веќе видена