Ургентниот

  во

  После страшниот напад кој се случи во вторникот околу 12 часот, кога Ѓорѓе Л. ја претепа Ивана Филиповиќ со која живеел во изнајмен стан во Нови Сад, ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Работилница на Светската здравствена организација, посветена на процесот на заедничка надворешна евалуација на Меѓународниот здравствен правилник, усвоен од ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Вештачењата за автобуската несреќа кај Ласкарци се готови. Пристигнати се во обвинителството кое ќе ги вкрсти сите податоци добиени од стручњаците по што би ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Работилница на Светската здравствена организација, посветена на процесот на заедничка надворешна евалуација на Меѓународниот здравствен правилник, усвоен од ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Работилница на Светската здравствена организација, посветена на процесот на заедничка надворешна евалуација на Меѓународниот здравствен правилник, усвоен од ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Работилница на Светската здравствена организација, посветена на процесот на заедничка надворешна евалуација на Меѓународниот здравствен правилник, усвоен од ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Министерот за здравство, д-р Венко Филипче денеска се обрати на работилницата на Светската здравствена организација, посветена на процесот на заедничка ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Српската актерка Неда Арнериќ синоќа била итно пренесена во Ургентниот центар во Белград откако била пронајдена без свест во својот стан. Српските медиуми ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Српската актерка Неда Арнериќ синоќа била итно пренесена во Ургентниот центар во Белград откако била пронајдена без свест во својот стан. Српските медиуми ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Српската актерка Неда Арнериќ синоќа била итно пренесена во Ургентниот центар во Белград откако била пронајдена без свест во својот стан. Српските медиуми ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Српската актерка Неда Арнериќ, една од најпознатите српски и југословенски актерки која ја играше главната улога во македонскиот филм „Исправи се Делфина“, во ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Српската актерка Неда Арнериќ синоќа била итно пренесена во Ургентниот центар во Белград откако била пронајдена без свест во својот стан. Српските медиуми ...
  сите 38 | | | веќе видена