УО

  во

  Новата министерка за финансии Нина Ангеловска денеска го презема управувањето со Министерството за финансии. Министерката оствари средба со ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Новата министерка за финансии, Нина Ангеловска, денеска го презема управувањето со министерството.Ангеловска веќе оствари средба со заменик министерката за ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Новата министерка за финансии, Нина Ангеловска, денеска го презема управувањето со министерството. Ангеловска веќе оствари средба со заменик министерката за ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Новата министерка за финансии Нина Ангеловска денеска го презема управувањето со Министерството за финансии. Министерката оствари средба со заменик ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Новата министерка за финансии Нина Ангеловска денеска го презема управувањето со Министерството за финансии. Министерката оствари средба со заменик ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Новата министерка за финансии Нина Ангеловска денеска го презема управувањето со Министерството за финансии. Министерката оствари средба со заменик ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Новата министерка за финансии Нина Ангеловска денеска го презема управувањето со Министерството за финансии.Министерката оствари средба со заменик министерката ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Новата министерка за финансии Нина Ангеловска денеска го презема управувањето со Министерството за финансии. Министерката оствари средба со заменик ...
  сите 39 | | | веќе видена