УО

  во

  Последната сесија од вториот дел од форумот „Две години влада – Одговорно пред граѓаните“, посветен на приоритетите на Владата на Република Северна Македонија, ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Собранието на 31 мај 2019 година е свикано спротивно на постоечкиот Закон за вршење сметководствени работи. Управниот одбор веќе третпат закажува Собрание кое ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Собранието на 31 мај 2019 година е свикано спротивно на постоечкиот Закон за сметководство и сметководствени работи. Управниот одбор веќе третпат закажува ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Сметководителите денеска на прес-конференција најавија дека на 31-ви овој месец ќе се одржи Собрание на Институтот на сметководители и овластени сметководители ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Сметководителите денеска на прес-конференција најавија дека на 31-ви овој месец ќе се одржи Собрание на Институтот на сметководители и овластени сметководители ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Сметководителите денеска на прес-конференција најавија дека на 31-ви овој месец ќе се одржи Собрание на Институтот на сметководители и овластени сметководители ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Сметководителите очекуваат дa се надминат проблемите со кои се соочуваат во изминатите две години. – Професијата е во заложништво на управувачки структури кои ...
  сите 8 | | | веќе видена

  [freetext] Благоја Дончев претседател на УО и генерален директор на „Адинг„ АД Скопје Половина век произведуваме „фармација за градежништвото“ „Мислам дека не ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Со победа од 36:29 над Еурофарм Работник на домашен терен, екипата на Вардар на две кола до крајот од Суперлигашкиот плејоф, ја осигура 13-тата домашна титула. ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Со победа од 36:29 над Еурофарм Работник на домашен терен, екипата на Вардар на две кола до крајот од Суперлигашкиот плејоф, ја осигура 13-тата домашна титула. ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Горан Трајковски се повлече од директорската позиција во Дирекцијата за заштита на личните податоци (ДЗЛП), поради лични причини, односно ново работно место во ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Горан Трајковски, директорот на Дирекцијата за заштита на лични податоци и поранешен директор на Управата за јавни приходи (УЈП) е предложен за нов член на ...
  сите 4 | | | веќе видена