УО

  во

  Средствата кои се планирани за набавка на делови за машината за метење од страна на штипското комунално претпријате „Исар” не се потрошени, какошто тврди ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Средствата кои се планирани за набавка на делови за машината за метење од страна на штипското комунално претпријате „Исар” не се потрошени, какошто тврди ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Перипетиите кои настанаа во последните два-три дена поврзани со одлуката како да заврши Првата лига, дали да се прогласи МЗТ Скопје за шампион или не, ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Продолжува војата со соопштенија во македонската кошарка помеѓу МЗТ Скопје и Кошаркарската федерација на Македонија. МЗТ се закани до КФМ дека размислува да не ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Кошаркарскиот првак МЗТ Скопје Аеродром размислува да повлече радикален чекор со неиграње во следната сезона. Аеродромци преку соопштение го образложија овој ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Актуелниот македонски шампион, МЗТ Скопје сериозно ја разгледува опцијата наредната година да не игра во Првата лига и да се насочи само кон настап во ...
  сите 137 | | | веќе видена

  По последните случувања во македонската кошарка и нејаснотиите околу одлуката за начинот на завршување на првенството во Првата македонска кошаркарска лига и ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Судиите во Република Македонија да издвојат најмалку 20 проценти од нивната плата за месеците април и мај 2020 година за сметка на Солидарниот фонд за ...
  сите 217 | | | веќе видена

  Оваа одлука ја донесе Управниот одбор на Здружението на судиите во форма на препорака, и истата судиите треба да ја спроведат на индивидуална и доброволна ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Судиите во Република Северна Македонија да издвојат најмалку 20 проценти од нивната плата за месеците април и мај 2020 година за сметка на Солидарниот фонд за ...
  сите 101 | | | веќе видена

  Судиите во Република Македонија да издвојат најмалку 20 проценти од нивната плата за месеците април и мај 2020 година за сметка на Солидарниот фонд за ...
  сите 89 | | | веќе видена

  Судиите во Република Македонија да издвојат најмалку 20 проценти од нивната плата за месеците април и мај 2020 година за сметка на Солидарниот фонд за ...
  сите 226 | | | веќе видена

  Судиите да издвојат најмалку 20 проценти од нивната плата за месеците април и мај 2020 година за сметка на Солидарниот фонд за справување со вирусот ...
  сите 119 | | | веќе видена

  Судиите во Република Северна Македонија да издвојат најмалку 20 проценти од нивната плата за месеците април и мај 2020 година за сметка на Солидарниот фонд за ...
  сите 121 | | | веќе видена

  Прволигашките клубови од Првата лига по пат на електронско гласање утврдија предлог да не биде прогласен шампион на Македонија за сезоната 2019/20 и да нема ...
  сите 75 | | | веќе видена

  На денешен предлог на КФСМ, околу можната разврска на прекинатото првенство, за кое прволигашите треба да се произнесат утре, доаѓа новата реакција на ...
  сите 72 | | | веќе видена

  Препукувањата меѓу МЗТ Скопје и КФСМ продолжуваат. Откако федерацијата излезе со два предлози и побара од прволигашите одново да гласаат за изгледот на крајот ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Од МЗТ Скопје Аеродром немаат намера да учествуваат во гласањето за тоа дали треба да се прогласи првак и со тоа да има и испаѓање од првата кошаркарска лига. ...
  сите 57 | | | веќе видена